LET OP: HF Kits is t/m 5 augustus gesloten. Bestellingen worden vanaf dinsdag 6 augustus verzonden.

HF Kits

HF Kits levert complete zelfbouw kits en onderdelen voor radio zendamateurs. Zelf gemaakt is namelijk wel zo leuk! De zelfbouw pakketten in de webshop worden samengesteld uit kwaliteitsonderdelen.

Je vindt hier geen kant en klare mysterieuze wonder antennes of zelfbouw sets geleverd met speakerdraad. Wat u hier wel zult vinden: Balun, End fed, Antenne, Antenne trap zelfbouw kits. Uiteraard zullen ook onderdelen beschikbaar zijn zoals: Ferriet, Antenne Litze, Behuizingen, Wikkeldraad, RVS, Bevestigingsmateriaal, Krimpkous, Isolatoren, Coaxkabel, RF connectoren en interface connectoren. Het is de bedoeling om het assortiment continu uit te breiden zodat het de zelfbouw radioamateur aan niks ontbreekt.

Waarom kiezen voor zelfbouw

Zelfbouw heeft voor radio zendamateurs veel voordelen. Het zelfbouw project kent geen geheimen, je weet immers wat er in verwerkt zit. De kwaliteit is vaak beter dan bij kant en klare producten. Zeker op het gebied van BalUn’s zijn er heel wat belabberde producten in omloop. Doordat je precies weet hoe je zelfbouw project werkt is het eenvoudig aan te passen, te verbeteren, of te repareren. Dit is bij kant en klare producten vaak een flinke uitdaging. Kant en klare producten worden vaak bewust dicht gelijmd of dicht gekit waardoor alleen het openen van de behuizing al een enorme uitdaging is. Door te kiezen voor zelfbouw bespaar je veel geld op de aanschaf. Het aller belangrijkste is  natuurlijk de lol die je beleeft aan het bouwen. Beleef je hier geen plezier aan of heb je twee linker handen begin er dan vooral niet aan! 😉

Mini aanpassingstrafo Zelfbouw kit voor End Fed Antenne

Passie voor Antenne Techniek

De kits zijn zorgvuldig geselecteerd zodat het de radio zendamateur zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Uiteraard hoort er bij een zelfbouw kit een duidelijke praktische bouwbeschrijving. We doen ons best om zoveel mogelijk artikelen te schrijven over de achterliggende theorie, daardoor is het duidelijk wat je precies hebt gemaakt.

10/(15)/20/40/80 Endfed antenne kit

Waarom kiest u voor HF Kits

Uitstekende kwaliteit

Hoge kwaliteit onderdelen in de bouw kits.

Snelle levering

HF Kits verzend 95% van de pakketten binnen 24 uur

Veilig betalen

U kunt in onze webshop op diverse manieren veilig betalen.

Goede service

Tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook persoonlijke service.

Duidelijke beschrijving

Wij leveren een duidelijke online bouwbeschrijving

Voldoende Voorraad

Voldoende Voorraad. Als een product in de webshop “voorradig” is kunt u er van uitgaan dat de producten ook daadwerkelijk bij ons op de plank liggen.

Populaire producten

Toekomst plannen

HF Kits heeft plannen om het assortiment uit te breiden met de volgende kits:

  • Of Centre Fed (Windom) antenne kits
  • 1:2 BalUn
  • 1:4 BalUn
  • Bandpass filter kits
  • Diplexer kits

Wij staan open voor uw suggesties

Mist u iets in de webshop waardoor uw zelfbouw project niet compleet is? Heeft u als radio zendamateur leuke toevoegingen of zelf ideeën voor een kit? Wij denken met u mee, en wellicht is uw idee binnenkort in de webshop te vinden.